Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Połówki jajek faszerowane kremem z dodatkiem pieczarek i szczypiorku.
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 263
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 195
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 263
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 195
Składniki
Jajka kroimy na połówki i oddzielamy delikatnie żółtka od białek.
Śmietanę miksujemy z żółtkami
Do kremu dodajemy drobno pokrojone pieczarki, poszatkowany szczypiorek i doprawiamy solą oraz pieprzem.
Kremem pieczarkowy nadziewamy połówki białek tworząc kopczyk.
Jajka przekładamy na talerz i dekorujemy, pokrojona w paseczki papryką i rzeżuchą. Smacznego !!!
;-D
;-)))
;-XD