Do góry

Przekąski Przepis na:

jajka faszerowane rybą wędzoną

jajka faszerowane rybą wędzoną

Autor:

Przepisów i artykułów: 29 Ocena: 46

Dodano:

Odsłon: 1468

fajne danie

Składniki

3-4 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Jajka obrać,przekroić na pół,wyjąć żółtka.

  2. Wędzoną rybę obrać ze skóry,usunąć ości,zmielić,dodać ugotowane żółtka,oliwę i masło.

  3. Wszystko razem utrzeć,dodać szczypiorek,wymieszać.

  4. Ostrożnie napełnić połówki białek masą rybną,podawać.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń