Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mówiąc "nie" jajkom z samym majonezem prezentuję kolejną propozycję na farsz. Propozycja jest banalna, ale te najprostsze przepisy są zwykle najlepsze:) Jajka faszerowane szynką polecają się na przekąskę - wielkanocną i nie tylko!
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1487
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1689
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 62
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1487
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1689
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 62
Składniki
Jajka gotujemy na twardo. Studzimy, obieramy. Szynkę i szczypior drobno kroimy.
Każde jajko przekrawamy wzdłuż na pół. Wyciągamy żółtka, mieszamy z szynką, majonezem, solą i pieprzem.
Farszem faszerujemy białka. Dekorujemy posiekanym szczypiorem.