Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mówiąc "nie" jajkom z samym majonezem prezentuję kolejną propozycję na farsz. Propozycja jest banalna, ale te najprostsze przepisy są zwykle najlepsze:) Jajka faszerowane szynką polecają się na przekąskę - wielkanocną i nie tylko!
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10685
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4800
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 912
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9122
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1350
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10685
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4800
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 912
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9122
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1350
Składniki
Jajka gotujemy na twardo. Studzimy, obieramy. Szynkę i szczypior drobno kroimy.
Każde jajko przekrawamy wzdłuż na pół. Wyciągamy żółtka, mieszamy z szynką, majonezem, solą i pieprzem.
Farszem faszerujemy białka. Dekorujemy posiekanym szczypiorem.