Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mówiąc "nie" jajkom z samym majonezem prezentuję kolejną propozycję na farsz. Propozycja jest banalna, ale te najprostsze przepisy są zwykle najlepsze:) Jajka faszerowane szynką polecają się na przekąskę - wielkanocną i nie tylko!
Polecam.
Odsłon: 188
Polecam. Każdy pomysł dobry na wykorzystanie tego co zostaje w lodówce.
Odsłon: 245
Prosty przepis na smaczne i zdrowe domowe chrupkie pieczywo. Składa się jedyn...
Odsłon: 129
Polecam.
Odsłon: 188
Polecam. Każdy pomysł dobry na wykorzystanie tego co zostaje w lodówce.
Odsłon: 245
Prosty przepis na smaczne i zdrowe domowe chrupkie pieczywo. Składa się jedyn...
Odsłon: 129
Składniki
Jajka gotujemy na twardo. Studzimy, obieramy. Szynkę i szczypior drobno kroimy.
Każde jajko przekrawamy wzdłuż na pół. Wyciągamy żółtka, mieszamy z szynką, majonezem, solą i pieprzem.
Farszem faszerujemy białka. Dekorujemy posiekanym szczypiorem.