Do góry

Przekąski Przepis na:

Jajka faszerowane w trzech kolorach i smakach

Jajka faszerowane w trzech kolorach i smakach

Autor: marynka89

Przepisów i artykułów: 45 Ocena: 386

Dodano: 04.07.2011

Odsłon: 6429

Kolorowe, smaczne szybkie w wykonaniu jajka faszerowane

Składniki

> 6 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Farsz do jajek w trzech kolorach: czerwony: żółtko, 2 łyżki majonezu, paprykę pokrojoną drobno, wrzucamy do blendera solimy, pieprzymy i dodajemy słodką paprykę wszystko razem miksujemy na papkę. zielony: żółtko z posiekanym szczypiorkiem i 2 łyżkami majonezu miksujemy w blenderze przyprawiając solą i pieprzem żółty: pozostałe żółtka, musztardę, łyżeczkę majonezu miksujemy soląc i pieprząc Zdobimy szczypiorkiem, rzodkiewką i bazylią

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń