Do góry

Przekąski Przepis na:

Jajka Faszerowane z Makrelą

Jajka Faszerowane z Makrelą

Autor:

Przepisów i artykułów: 16 Ocena: 210

Dodano:

Odsłon: 18664

Szybkie w wykonaniu, proste i pyszne.

Składniki

> 6 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. jajka przekroic wzdluz, wyjac zoltka i przelozyc do miseczki.

  2. Zoltka ugniesc widelcem dodajac makrele, majonez i jogurt. Ogorek i koperek drobno posiekac i dodac do masy. Doprawic pieprzem i sokiem z cytryny i ewentualnie sola (w zaleznosci od tego jak slona byla makrela)

  3. Masa napelnic bialka jajek.

  4. Przepis moze i banalny ale sukces gwarantowany.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń