Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
przede wszystkim smaczne ale i oczywiście szybkie do zrobienia. Fajnie smakują w chlebkach pita
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 160
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 69
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1127
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 160
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 69
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1127
Składniki
ugotowane na twardo jajka obieramy. Na każdym jajku robimy z jednej strony po 3-4 płytkie nacięcia
Cebulę kroimy w piórka, czosnek drobno siekamy.
Na niedużej ilości masła podsmażamy cebulę wraz z czosnkiem i przyprawami. Gdy będzie szklista, dodajemy jajka. Mieszamy, by obtoczyły się w przyprawach.
podajemy od razu posypane natką kolendry