Do góry

Przekąski Przepis na:

jajka z wędzoną rybą

jajka z wędzoną rybą

Autor: olo1

Przepisów i artykułów: 29 Ocena: 46

Dodano: 20.01.2011

Odsłon: 879

sprawdźcie sami rewelacja jak dla mnie

Składniki

3-4 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Ugotowane na twardo jajka obrać,przekroić na pół,wyjąć żółtka.

  2. Dokładnie oczyszczoną z ości rybę rozetrzeć z żółtkami i kilkoma łyżkami majonezu,doprawić solą i pieprzem.

  3. Ogórki obrać,pokroić w plastry.

  4. Napełnić pastą połówki jajek,ułożyć je na plastrach kwaszonego ogórka,polać majonezem i posypać natką z pietruszki.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń