Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
sprawdźcie sami rewelacja jak dla mnie
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 257
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 189
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 257
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 189
Składniki
Ugotowane na twardo jajka obrać,przekroić na pół,wyjąć żółtka.
Dokładnie oczyszczoną z ości rybę rozetrzeć z żółtkami i kilkoma łyżkami majonezu,doprawić solą i pieprzem.
Ogórki obrać,pokroić w plastry.
Napełnić pastą połówki jajek,ułożyć je na plastrach kwaszonego ogórka,polać majonezem i posypać natką z pietruszki.