Do góry

Przekąski Przepis na:

Kalafior z patelni grillowej

Kalafior z patelni grillowej

Autor:

Przepisów i artykułów: 541 Ocena: 9546

Dodano:

Odsłon: 275

Polecam przepyszny smakołyk lub dodatek,chrupiący i aromatyczny ,można podawać z różnymi dodatkami jakie kto lubi:)

Składniki

3-4 os. 15 min łatwe tanie

Przygotowanie

  1. Umyty kalafior pokroić w plastry grubości 1,5 cm.
    Patelnię grillową rozgrzać ,plastry kalafiora położyć by przyrumieniły się.
    Obrucić na drugą stronę ,nabiorą aromatu i miękkości.
    Na wierzch położyć mały plasterek sera żółtego.

  2. Gotowe plastry kalafiora oblać ketchupem i sosem czosnkowym,który zrobimy z jogurtu ,czosnku,soli i pieprzu:)
    Zapraszam na wspaniały chrupiący smakołyk:)

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (20)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń