Do góry

Przekąski Przepis na:

Kanapeczki z łososiem i pastą jajeczną

Kanapeczki z łososiem i pastą jajeczną

Autor:

Przepisów i artykułów: 12 Ocena: 34

Dodano:

Odsłon: 1591

Ciekawe i kolorowe połączenie zielonego ogórka, pasty jajecznej i łososia

Składniki

3-4 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Jajka ugotować i drobno posiekać, dodać majonez, koncentrat, musztardę, pocięty szczypiorek i przyprawy

  2. ogórka pokroić na ukos w grube plastry, na nie układać po plasterku łososia, nieco pasty i posypać szczypiorkiem dla dekoracji, podawać na ciemnym gruboziarnistym chlebie 3x3 cm, Smacznego!

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń