Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Karkówka z pieczarkami"
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 107
Matko i córko! W posiadaniu takiego weekendu, to ja już dawno nie byłem. Dzis...
Odsłon: 51
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 107
Matko i córko! W posiadaniu takiego weekendu, to ja już dawno nie byłem. Dzis...
Odsłon: 51
Składniki
Mięso pokrój w plastry, oprósz solą oraz pieprzem i obsmaż na oleju. Pokrojoną cebulę podsmaż na maśle, dodaj pokrojone pieczarki i smaż chwilę.
Włóż plastry mięsa, dodaj przyprawy, zalej rosołem i duś na wolnym ogniu, aż mięso będzie miękkie. Wlej śmietanę, jeszcze raz przypraw danie. Podaj z czerwoną kapustą.
Przepis przysłała Teresa Macura z Roztropic.</strong>Źródło: Takie jest życie