Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Karp faszerowany pieczarkami"
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 264
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 195
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 264
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 195
Składniki
Karpia spraw, pokrój w dzwonka, oprósz solą i piep rzem. Jajka roztrzep. Dzwonka panieruj w jajkach i bułce tartej. Usmaż na oleju. Osącz.
Pieczarki obierz, posiekaj. Smaż na oleju, aż odparują. Wymieszaj z posiekanym koperkiem, przypraw. Dzwonka ułóż na półmisku, w każdy włóż porcję pieczarek.
Przepis przysłała Małgorzata Góralska z Jabłonowa.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie