Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 260
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 189
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 260
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 189
Składniki
Cebule pokroić w krążki ,obłożyć nimi karpia i wstawić do lodówki na co najmniej kilka godzin ( najlepiej przygotować dzień wcześniej ). Masło rozgrzać na patelni ,karpia po wyjęciu z lodówki oprószyć solą i pieprzem ,obtoczyć w mące ,następnie w rozbełtanym jajku i bułce tartej. Smażyć na rumiano z obu stron.