Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 200
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 964
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 200
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 964
Składniki
Pietruszkę skrapiamy oliwą i pieczemy w piekarniku w temp.170 stopni do miękkości ( zdejmujemy wysuszoną skórę) a następnie blendujmy razem z miodem , solą oraz śmietaną.
Karpia smarujemy oliwą , przyprawiamy solą oraz zielonym pieprzem i grillujemy około 8-12 minut z każdej strony. Podajemy z gorącym puree z pietruszki , ugotowaną fasolą szparagową i zieleniną skrapiać oliwą z chili oraz posypując czerwonym pieprzem.