Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Włoska przekąska w polskim wydaniu. Przepis z mojej nagrody książkowej " Złota łyżka ". Niech idzie w świat :)
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 257
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 189
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 257
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 189
Składniki
Winogrona i szczypiorek opłukać i lekko osuszyć. Ser pokroić w cieniutkie plastry lub użyć sera mierzwionego. Każdy plaster pokroić w plastry o szerokości około 2 cm w które owijamy winogrona. Szczypiorkiem owinąć każde zawiniątko. Grona ułożyć na talerzu posypać papryką i skropić syropem. Podajemy na stół.