Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gdy znudzą się zwyczajne schabowe, sięgam po ten sprawdzony sposób na urozmaicenie tego pysznego mięsa. Smakuje zawsze również na zimno
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 288
Smażone udka i pierś z kaczki podane z podpieczonymi, młodymi ziemniakami i u...
Odsłon: 138
Boczek - może nie jest zbyt zdrowy, jest tłusty, ale czasem można sobie pofol...
Odsłon: 4955
Bardzo smaczny, kolejny chleb pszenny upieczony na żytnim zakwasie posypany p...
Odsłon: 2329
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 288
Smażone udka i pierś z kaczki podane z podpieczonymi, młodymi ziemniakami i u...
Odsłon: 138
Boczek - może nie jest zbyt zdrowy, jest tłusty, ale czasem można sobie pofol...
Odsłon: 4955
Bardzo smaczny, kolejny chleb pszenny upieczony na żytnim zakwasie posypany p...
Odsłon: 2329
Składniki
W kawałkach schabu robimy kieszonki. Rozbijamy tłuczkiem z obu stron. Doprawiamy solą i pieprzem. Szczypiorek drobno siekamy. Do każdej kieszonki wkładamy starty ser i szczypiorek. Tak przygotowane kieszonki maczamy w jajku, następnie obtaczamy w bułce i smażymy na złoty kolor z obu stron. Podajemy z ulubionymi dodatkami.