Do góry

Dania główne Przepis na:

klops

klops

Autor:

Przepisów i artykułów: 1 Ocena: 0

Dodano:

Odsłon: 1112

Proste, smaczne,własne

Składniki

  • 1,5 kg boczku surowego,2 płaskie łyżki vegety, szklanka mleka, pieprz, ugotowane jajka (4,5 sztyk)
> 6 os. > 60 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Boczek zmielić na drobnym sicie, dodać vegetę, mleko, popieprzyć i wymieszać. Włożyć do wąskiej blaszki, ułożyć jajka tak żeby były zakryte mięsem,wygładzić i wstawić do piekarnika.

  2. Piec w 180 stopniach około godziny. Smacznego :)

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

halszunia 27 marca 2013 myślę, że po upieczeniu niewiele z tego klopsa zostanie...gdy tłuszcz się wytopi...

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń