Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Klops z pieczarkami"
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 986
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 265
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 202
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 986
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 265
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 202
Składniki
Czerstwą kajzerkę namocz w wodzie, odciśnij. Pieczarki oczyść, pokrój w drobną kostkę. Cebulę obierz, posiekaj. Mielone mięso wyrób z surowymi jajkami, pieczarkami, cebulą i kajzerką. Przypraw solą, pieprzem i słodką papryką, wymieszaj.
Na papierze do pieczenia rozłóż masę mięsną. Wzdłuż na środku ułóż ugotowane jajka, boki zwiń do środka, formując roladę. Mocno owiń papierem do pieczenia, końce zwiąż. Klops ułóż na blaszce. Wstaw do rozgrzanego do 180°C piekarnika, piecz godzinę.
<strong>Przepis przysłała Anna Tokarska z Łąk Zwiastowych</strong>
czas przygotowania 80 min, ilość porcji 6, cena za porcję 1,70 złŹródło: Chwila dla Ciebie