Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejna zupa z Azji, prosta w przyrządzeniu, niezwykle smaczna.
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 236
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1299
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 4107
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 1049
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 236
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1299
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 4107
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 1049
Składniki
Składniki bulionu gotujemy razem w garnku przez 30-40 minut, na średnim ogniu, aż kuchnię wypełni wspaniały orientalny zapach ;) Następnie odcedzamy dokładnie rosół, aby w garnku pozostał sam, „czysty” bulion.
W międzyczasie gotujemy makaron wg przepisu na opakowaniu. Odcedzamy i odstawiamy na bok.
Ponownie stawiamy bulion na gazie, dodajemy grzybki shimeji i marchewkę, gotujemy 5 minut.
W miskach lub głębokich talerzach układamy makaron, zalewamy bulionem z grzybami i marchewką. Dekorujemy kolendrą i sezamem i gotowe!