Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
"Boczniaki z Tagliatelle" to połączenie delikatnych grzybów boczniaków z krem...
Odsłon: 107
Próbowaliście kiedyś palonej białej czekolady? Jeśli nie, to koniecznie music...
Odsłon: 76
"Boczniaki z Tagliatelle" to połączenie delikatnych grzybów boczniaków z krem...
Odsłon: 107
Próbowaliście kiedyś palonej białej czekolady? Jeśli nie, to koniecznie music...
Odsłon: 76
Składniki
połączyć składniki,ubić pianę i dodać do masy
Kruszonka 1margaryna,5żółtek,3szkl. mąki 2łyżeczki proszku do pieczenia 1szkl.cukru. Podzielić na pół , jedną część wysypać na blachę wysmarowaną margaryną i posypaną mąką, wlać masę i na wierzch drugą część Piec 50min w 180 stopni