Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
tropikalny koktajl na mleku kokosowym Witaminowa bomba. Słodka i gęsta.
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1566
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 876
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1566
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 876
Składniki
Banany wcześniej zamrażam. Owoce obieram i kroję na mniejsze części. Wrzucam do misy blendera. Zalewam mlekiem kokosowym. Ścieram i wyciskam sparzoną limonę. Dolewam ekstrakt i trochę wody. Nakładam lody. Blenduję do uzyskania gładkiej, jednorodnej masy /można według uznania rozwodnić/. Schładzam. Przed podaniem posypuję wiórkami i migdałami.