Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
tropikalny koktajl na mleku kokosowym Witaminowa bomba. Słodka i gęsta.
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1451
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 52
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1369
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 260
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1451
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 52
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1369
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 260
Składniki
Banany wcześniej zamrażam. Owoce obieram i kroję na mniejsze części. Wrzucam do misy blendera. Zalewam mlekiem kokosowym. Ścieram i wyciskam sparzoną limonę. Dolewam ekstrakt i trochę wody. Nakładam lody. Blenduję do uzyskania gładkiej, jednorodnej masy /można według uznania rozwodnić/. Schładzam. Przed podaniem posypuję wiórkami i migdałami.