Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolorowa i smaczna zupa. Chyba nie trzeba przekonywać do skosztowania jej.
Czy możliwe jest przygotowanie ciasta czekoladowego w 5 minut? Oczywiście, że...
Odsłon: 16461
Ciasto Delicjusz to ciasto składające się z dwóch rodzajów ciasta biszkoptowe...
Odsłon: 9469
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 2048
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 4057
Pyszne, puszyste i delikatne ciasto jogurtowe z owocami. Idealne w sezonie ow...
Odsłon: 647
Pomysł na smaczne bezmięsne kanapki.
Odsłon: 316
Czy możliwe jest przygotowanie ciasta czekoladowego w 5 minut? Oczywiście, że...
Odsłon: 16461
Ciasto Delicjusz to ciasto składające się z dwóch rodzajów ciasta biszkoptowe...
Odsłon: 9469
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 2048
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 4057
Pyszne, puszyste i delikatne ciasto jogurtowe z owocami. Idealne w sezonie ow...
Odsłon: 647
Pomysł na smaczne bezmięsne kanapki.
Odsłon: 316
Składniki
Do garnka wlać wodę, włożyć i myte kości i gotować około 40 minut, po 20 minutach wywar posolić. Po tym czasie kości wyjąć a wywar przecedzić aby był klarowny. Dodać pokrojoną w kostkę cebulę i marchew oraz paprykę i gotować prawie do miękkości. Potem dodać groszek, kukurydzę i podzielone na części różyczki brokuła. Dodać pieprz i chili oraz natkę, roszponkę i koperek i gotować zupę jeszcze kilka minut. Na koniec dodać ugotowany makaron, wymieszać zupę i podawać.