Do góry

Dania główne Przepis na:

Kolorowa kapusta pekińska

Kolorowa kapusta pekińska

Autor: annam26

Przepisów i artykułów: 3 Ocena: 9

Dodano: 14.06.2010

Odsłon: 2691

Pyszna, zdrowa i kolorowa! Doskonała do drugiego dania lub jako samodzielne danie. Przepis jest wersją podstawową, można dodawać do niej składniki wg własnych upodobań

Składniki

3-4 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. kapustę szatkujemy nie za drobno, ogórek kroimy w pół plasterki, paprykę w paseczki, drobno szczypiorek

  2. robimy sos. Wszystkie warzywa mieszamy i łączymy z sosem, doprawiamy do smaku

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń