Do góry

Dodatki Przepis na:

Korzenne Pajacyki

Korzenne Pajacyki

Autor:

Przepisów i artykułów: 2270 Ocena: 14152

Dodano:

Odsłon: 223

Słodkie ozdoby choinkowe.

Składniki

> 6 os. 60 min łatwe tanie
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Wykonanie:
    Miód zrumienić z przyprawami. Wymieszać razem mąkę, miód, jaja, cukier oraz sodę zagęścić ciasto.Rozwałkować dosyć grubo i wycinać pajacyki.
    Układać je na wysmarowanej tłuszczem blaszce.Upiec w temp 190 stopni.Po ostudzeniu udekorować.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń