Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prawdziwie świąteczne śledzie z jałowcem, rodzynkami, imbirem i innymi przyprawami. Śledzie pachnące świętami :)
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 10431
Przepis dnia
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 41832
Przepis dnia
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy wspaniałe skrzydełka z kurczaka, smażone...
Odsłon: 4942
Sałatka z awokado jest słodko-słona, działa orzeźwiająco, a w dodatku świetni...
Odsłon: 45821
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 10431
Przepis dnia
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 41832
Przepis dnia
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy wspaniałe skrzydełka z kurczaka, smażone...
Odsłon: 4942
Sałatka z awokado jest słodko-słona, działa orzeźwiająco, a w dodatku świetni...
Odsłon: 45821
Składniki
Śledzie odsączyć z zalewy, wypłukać, jeśli są bardzo słone zalać zimną wodą na 1 godzinę. Po tym czasie śledzie pokroić na 2-3 cm kawałki . Cebulę pokroić w drobną kostkę, umieścić w misce, dodać wszystkie przyprawy, wymieszać.
Wszystko przełożyć do sporego słoika, zalać olejem, zakręcić. Wstawić do lodówki na co najmniej 24 godziny. Pycha :)