Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie danie 2 w 1. Dla zabieganych i mało zajmujące miejsca na wynos.
        
        
        
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35736
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1217
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1759
            Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 6041
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35736
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1217
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1759
            Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 6041
        
        
                Składniki
Ryż gotujemy.
Do mięsa dodajemy ryż, ser, przyprawy i mieszamy wszystko, najlepiej ręcznie, aby się połączyło. Formujemy kotleciki i wsadzamy do naczynia żaroodpornego wysmarowanego tłuszczem. Dolać wody przegotowanej tak, aby tylko zakryła dno (dzięki temu kotleciki nie będą suche). Pieczemy 30 min 180 stopni.