Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Krótkie w przyżądzeniu i bardzo smaczne. Polecam!
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 137
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 37
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 137
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 37
Składniki
Pierś z kurczaka pokroić w drobną kostkę.Potrzeć pieczarki i pokroić cebulę.Całość podsmażyć.Potrzeć ser i dodać do cebuli piersi i pieczarek.Doprawić do smaku i dodać jedno surowe jajko.Wymieszać i dodać 2 łyżki mąki ziemniaczanej i 1 łyżke mąki pszennej.Zostawić na ok.10 min.
Po 10 minutach wymieszać i uformowane kotleciki kłaść na rozgrzany olej.Podsmarzać aż do zarumienienia się kotlecików.