Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciekawa propozycja nie tylko na niedzielny obiad. Kotlety przygotowane w ten sposób mają bardzo oryginalny, słodkawy smak.
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 34
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 34
Składniki
Mięso lekko rozbij. Posól i popieprz z każdej strony. Panieruj w mące i smaż z każdej strony na złoty kolor. Kotlety umieść na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia. Majonez połącz dokładnie z ketchupem. Wyłóż na każdego kotleta łyżce masy. Seler odsącz z zalewy. Wyłóż na mięso. Każdy plaster ananasa podziel na 4 części. Przykryj mięso. Na wierzch każdego kotleta wyłóż po plastrze sera. Piecz w 180 stopniach C do czasu aż ser się roztopi.