Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 135
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 37
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 135
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 37
Składniki
mięso kroimy w kosteczke,dodajemy maggi,olej,vegeta,papr.słodka,cebulę pokrojoną w kosteczke, żółtka ,do smaku dodajemy sól i pieprz.
Przed smażeniem dodajemy mąke ziemniaczaną i pianę z białek. Wszystko razem mieszamy, układamy na patelni placuszki ,smażymy na rozgrzanym oleju.
Podajemy z różnymi sałtkami,ziemniakami. Są smaczne również same i na zimno.