Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
jestem wielbicielką zup-kremów, robię je praktycznie ze wszystkich warzyw
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 1740
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 106
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 63
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 1740
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 106
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 63
Składniki
1. warzywa (oprócz brokuła) pokroić w kostkę, lekko podsmażyć na łyżce masła, zalać gorącą wodą, dodać sól, jarzynkę, gotować ok 20 min, dodać podzielony na różyczki brokuł, gotować do miękkości, warzywa zmiksować, gdyby zupa była zbyt gęsta można dolać gorącej wody, doprawić finalnie, podawać z grzankami, 2.zupę można ugotować na rosole, wtedy jest smaczniejsza ale zarazem bardziej kaloryczna, ja gotuję na wodzie, smacznego