Do góry

Zupy Przepis na:

Krem z Dyni

Krem z Dyni

Autor:

Przepisów i artykułów: 15 Ocena: 173

Dodano:

Odsłon: 14482

Rozgrzewa i pysznie smakuje

Składniki

3-4 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. ugotuj wywar mięsny (ja robię drobiowy) i odcedź mięso

  2. w wywarze ugotuj w/w warzywa pokrojone w kostkę tak aby były miękkie

  3. zmiksuj blenderem ugotowane warzywa i posyp posiekaną nacią pietruszki

  4. na łyżce oliwy obsmaż bagietkę pokrojoną w grubsze kromki i podawaj jako dodatek do zupy

  5. SMACZNEGO!

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

wojciobus 01 października 2015 ile litrów wywaru? nie wiem czy nie masz przypadkiem za małe proporcje na 3-4 osoby

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń