Do góry

Przekąski Przepis na:

Krewetki prosto z pieca

Krewetki prosto z pieca

Autor: Agunkaa

Przepisów i artykułów: 51 Ocena: 955

Dodano: 23.03.2010

Odsłon: 28009

Bardzo czesto jadam to w Hiszpani.

Składniki

1-2 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Pokroj czosnek do miseczek w ktorych beda sie zapiekac krewetki.

  2. krewetki rozmrozic,dodaj do miseczek,zalej oliwa i wstaw do nagrzanego piekarnika ok 220c ,zapiekaj do uzyskania rozowego koloru krewetki.

  3. Podawac z bagietka czosnkowa i bialym winem.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (6)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

Vespula 19 lutego 2011 Ten sosik to własnie oliwa :) Ja dodałam jeszcze łyżkę wina do każdej miseczki i wyszło przepysznie. Prosto i smacznie!

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

milusia1604 12 grudnia 2010 Luceko ma rację.Chyba ze ten obrazek nie jest do tego przepisu.

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

lucek0701 12 grudnia 2010 Niewiele wiem o gotowaniu, ile tej oliwy? Skąd robi się ten sos? Trzeba coś jeszcze dodać?

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

Bozo76 24 marca 2010 Cieszę się, że jest coraz więcej przepisów z krewetkami.P

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

madziak 23 marca 2010 Uwielbiam krewetki, ale w ten sposób jeszcze nie przygotowywałam. Ciekawy pomysł :)
Pozdrawiam.

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń