Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 26-01-2018
Krokiety z nadzieniem ziemniaczano-serowym z dodatkiem suszonych pomidorów i posiekanego szczypiorku są rewelacyjne w smaku.
Zupa marchewkowa to propozycja na lekkie i szybkie danie, które świetnie rozg...
Odsłon: 172
Wege burger bezmięsny.
Odsłon: 173
Jedliście kiedyś takie gołąbki? jeśli nie to gorąco zapraszam po przepis będz...
Odsłon: 2611
Zupa marchewkowa to propozycja na lekkie i szybkie danie, które świetnie rozg...
Odsłon: 172
Wege burger bezmięsny.
Odsłon: 173
Jedliście kiedyś takie gołąbki? jeśli nie to gorąco zapraszam po przepis będz...
Odsłon: 2611
Składniki
Jajka ze szczyptą soli zmiksować. Dodać mleko, wodę, mąkę i zmielony młody jęczmień.
Wszystko razem dokładnie zmiksować, pozostawić na pół godziny. Następnie usmażyć cienkie naleśniki.
Nadzienie: Na oliwie zeszklić drobno posiekaną cebulę, ostudzić. Ziemniaki przecisnąć przez praskę, dodać cebulę, pokruszony ser, pokrojone pomidory i posiekany szczypior.
Doprawić do smaku, wymieszać.
Posmarować naleśniki, zawinąć brzegi i zwijać.
Panierować w jajku, bułce tartej i rumienić na patelni z rozgrzanym olejem.