Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Samo zdrowie na kanapki.
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 106
Matko i córko! W posiadaniu takiego weekendu, to ja już dawno nie byłem. Dzis...
Odsłon: 46
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 106
Matko i córko! W posiadaniu takiego weekendu, to ja już dawno nie byłem. Dzis...
Odsłon: 46
Składniki
Wykonanie: Twaróg zmielić razem z masłem, czosnkiem, natką pietruszki, papryką i solą do smaku, dokładnie wszystko wymieszać. Uformować rękami kulę, obtoczyć w pieprzu i wstawić do lodówki na kilka godzin. Podawać na liściach mięty. z pieczywem lub krakersach.