Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Oto pieczony filet z kurczaka zrobiony nieco inaczej, bo zapieczony pod musztardową pierzynką. Musztardowy smak nadaje daniu charakteru.
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 219
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 795
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 927
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 135
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2826
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 219
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 795
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 927
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 135
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2826
Składniki
Filety kroimy w kostkę, doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Mieszamy z łyżką miękkiego lub płynnego masła. Układamy w naczyniu żaroodpornym.
Białka ubijamy na sztywną pianę. Dodajemy musztardę i bułkę tartą. Pianę układamy na filety, na pianę rozkładamy kawałki pozostałego masła. Pieczemy w temperaturze 180 stopni przez 30 minut