Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Oto pieczony filet z kurczaka zrobiony nieco inaczej, bo zapieczony pod musztardową pierzynką. Musztardowy smak nadaje daniu charakteru.
Serdecznie witam i zapraszam na przepyszną młodą kapustę z klopsikami, którą...
Odsłon: 381
Smaczny i szybki deser z trzech składników.
Odsłon: 208
Serdecznie witam i zapraszam na przepyszną młodą kapustę z klopsikami, którą...
Odsłon: 381
Smaczny i szybki deser z trzech składników.
Odsłon: 208
Składniki
Filety kroimy w kostkę, doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Mieszamy z łyżką miękkiego lub płynnego masła. Układamy w naczyniu żaroodpornym.
Białka ubijamy na sztywną pianę. Dodajemy musztardę i bułkę tartą. Pianę układamy na filety, na pianę rozkładamy kawałki pozostałego masła. Pieczemy w temperaturze 180 stopni przez 30 minut