Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 139
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 38
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 139
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 38
Składniki
Ugotować makaron.
Mięso podsmażyć z posiekaną cebulką i czosnkiem. Dodać pomidory, poddusić, dodać koncentrat i doprawić.
Zrobić sos beszamelowy.
Naczynie wysmarować tłuszczem. Układać na przemian sos beszamelowy, makaron, mięso, ser. Piec 30 minut w 200 stopniach.