Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ożeż ty! W ubiegłym roku grzybowa posucha, ten rok obfituje…nie nadążamy z przerobem, a zbierać kochamy. Właśnie kolejne oczyszczamy i obmyślamy plan wykorzystania dóbr natury. Dzisiaj proponujemy łazanki <3
Nie wyobrażamy sobie świąt bez wyjątkowo aromatycznej i intensywnej w smaku g...
Odsłon: 52104
Polecam.
Odsłon: 325
Polecam. Cytryna i kolendra to dobre dodatki do śledzi.
Odsłon: 253
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2490
Nie wyobrażamy sobie świąt bez wyjątkowo aromatycznej i intensywnej w smaku g...
Odsłon: 52104
Polecam.
Odsłon: 325
Polecam. Cytryna i kolendra to dobre dodatki do śledzi.
Odsłon: 253
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2490
Składniki
Makaron gotujemy wg przepisu zawartego na opakowaniu. Odcedzamy. Kapustę siekamy, obgotowujemy do miękkości z dodatkiem liścia laurowego. Cebulę siekamy, szklimy na rozgrzanym maśle (1 łyżka ), dodajemy pokrojone na plasterki, grzyby, oprószamy solą. Dusimy przez kwadrans, dodajemy posiekany czosnek, lubczyk i lekko odparowujemy. Na rozgrzany tłuszcz wrzucamy kapustę, makaron i grzyby, dokładnie łączymy, do smaku doprawiamy solą i pieprzem. Podajemy z posiekaną natką pietruszki.