Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ożeż ty! W ubiegłym roku grzybowa posucha, ten rok obfituje…nie nadążamy z przerobem, a zbierać kochamy. Właśnie kolejne oczyszczamy i obmyślamy plan wykorzystania dóbr natury. Dzisiaj proponujemy łazanki <3
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1832
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1593
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1553
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 2069
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1832
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1593
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1553
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 2069
Składniki
Makaron gotujemy wg przepisu zawartego na opakowaniu. Odcedzamy. Kapustę siekamy, obgotowujemy do miękkości z dodatkiem liścia laurowego. Cebulę siekamy, szklimy na rozgrzanym maśle (1 łyżka ), dodajemy pokrojone na plasterki, grzyby, oprószamy solą. Dusimy przez kwadrans, dodajemy posiekany czosnek, lubczyk i lekko odparowujemy. Na rozgrzany tłuszcz wrzucamy kapustę, makaron i grzyby, dokładnie łączymy, do smaku doprawiamy solą i pieprzem. Podajemy z posiekaną natką pietruszki.