Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 155
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 28
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 70
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 41
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 155
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 28
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 70
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 41
Składniki
Parówki i kiełbasę pokroiłam w plasterki. Paprykę i cukinię w duże kostki. Cebulę i czosnek drobniej.
Podsmażyłam parówki i kiełbasę kilka minut. Na drugiej patelni podsmażyłam cebulę. Wędliny i cebulę przełożyłam do wysokiego garnka.
Paprykę i cukinię udusiłam średnio twardą (wszystko razem i tak bedzie się jeszcze dusić)
Wszystkie wędliny i warzywa połączyłam w garnku. Dodałam sparzone, obrane i pokrojone w duże kawałki pomidory.
Dodałam czosnek, sól, pieprz, paprykę w proszku, łyżeczkę koncentratu pomidorowego.
Dusiłam 15 minut. SMACZNEGO!