Do góry

Zupy Przepis na:

Leczo

Leczo

Autor:

Przepisów i artykułów: 15 Ocena: 24

Dodano:

Odsłon: 2378

Szybkie i rozgrzewjace danie dla lubiacych warzywa.

Składniki

3-4 os. 60 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Cebule pokroic w piorka, wrzucic na rozgrzany olej, smazyc az sie zeszkli. W tym czasie pokroic paparyke w paski, dorzucic do podsmazonej cebuli.

  2. Kielbase pokroic w plasterki, podsmazyc na osobnej patelni.

  3. Kiedy papryka zacznie robic sie mieka, dodac do warzyw pokrojone w cwiartki pomidory. Zmniejszyc ogien i dusic pod przykryciem.

  4. Kiedy wiekszosc soku z pomidorow odparuje, dodac do potrawy podsmazona kielbase, koncentrat pomidorowy i przyprawy. Wymieszac, pozostawic na malym ogniu przez kolejnych 20-30 min.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń