Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna, niskokaloryczna i szybka w wykonaniu sałatka. Serdecznie polecam.
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 154
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 304
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1530
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 154
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 304
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1530
Składniki
Kalafior ugotować w lekko osolonej wodzie, wystudzić i pokroić na różyczki. Jajka ugotować na twardo, obrać i pokroić. Paprykę umyć, usunąć gniazda nasienne i pokroić. Pokroić też umyte pomidory, cebulę, czosnek, żółty ser. Sałatę umyć i porwać na kawałki. Wszystkie składniki wymieszać. Dodać sól, pieprz i paprykę wędzoną. Polać dressingiem. Jeszcze raz wymieszać. I już gotowe.