Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Łosoś po tatarsku"
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 304
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 64
Zielona prażona pszenica Freekeh, Kasza Gryczana, Pęczak, pieczona kiełbaska...
Odsłon: 106
Gdy zostaną nam ugotowane ziemniaki to właśnie polecam świetny przepis na kul...
Odsłon: 489
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 304
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 64
Zielona prażona pszenica Freekeh, Kasza Gryczana, Pęczak, pieczona kiełbaska...
Odsłon: 106
Gdy zostaną nam ugotowane ziemniaki to właśnie polecam świetny przepis na kul...
Odsłon: 489
Składniki
Umyte i osuszone filety natrzyj solą oraz pieprzem.
Ser zetrzyj na tarce o najmniejszych oczkach. Posyp nim rybę, umieść ją w naczyniu żaroodpornym i wstaw na 15 minut do piekarnika rozgrzanego do 200°C.
W tym czasie przygotuj sos: cebulę i podgrzybki drobno poszatkuj, ogórek zetrzyj na tarce. Wymieszaj z majonezem, musztardą, chrzanem, solą i pieprzem.
Gotową rybę polej sosem i serwuj z lampką białego wina.
<strong>Przepis nadesłała: Monika Kubacka</strong>Źródło: Kurier TV