Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majonezowo -śmietanowym. Pyszna i bardzo wiosenna.
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 26
Proste danie z piekarnika -pałki z kurczaka pieczone z ziemniakami i młodą ka...
Odsłon: 275
Kołduny tyszkiewiczowskie to wyjątkowe danie, które pochodzi z książki kuchar...
Odsłon: 1207
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 120
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 26
Proste danie z piekarnika -pałki z kurczaka pieczone z ziemniakami i młodą ka...
Odsłon: 275
Kołduny tyszkiewiczowskie to wyjątkowe danie, które pochodzi z książki kuchar...
Odsłon: 1207
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 120
Składniki
Sałatę myjemy, dobrze osuszamy i układamy na półmisku. Ogórka obieramy ze skórki, kroimy w półplasterki. Rzodkiewkę również kroimy w półplasterki. Pokrojone warzywa przekładamy do miski, przyprawiamy solą i pieprzem do smaku. Łączymy z majonezem i śmietaną. Tak przygotowaną sałatkę wykładamy na półmisek, na sałatę strzępiastą.
Sałatka wiosenna rzodkiewkowa gotowa!