Do góry

Dania główne Przepis na:

Łosoś pod panierką

Łosoś pod panierką

Autor:

Przepisów i artykułów: 236 Ocena: 4129

Dodano:

Odsłon: 6115

Maślano parmezanowa panierka.

Składniki

1-2 os. 15 min łatwe przystępne

Przygotowanie

  1. Składniki panierki wymieszałam.

  2. Nałożyłam ją na filet.

    Masło się rozpuści i z parmezanem nada przepyszny smak rybie.

  3. Filet pod panierką można piec lub smażyć. Piec kolo 20-25 min w 180C.

    Jeśli chcemy usmażyć filet - to najpierw smażymy go od strony skóry- jak mięso zbieli się do połowy grubości filetu, wtedy można go obrócić.

    U mnie tradycyjnie, z mizeria i pure.

    Smacznego :)

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (9)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń