Do góry

Dania główne Przepis na:

Łosoś w papilotach

Łosoś w papilotach

Autor:

Przepisów i artykułów: 53 Ocena: 876

Dodano:

Odsłon: 20062

Dosyć szybko się robi, wartości odżywcze po pierwsze, kwasy omega-3 itp.:)

Składniki

3-4 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Łososia umyć i i osuszyć. Rozwinąć folię, posmarować masłem, położyć łososia. Doprawić solą, pieprzem i resztą przypraw. Po jednym ząbku czosnku na każdy kawałek oraz dodatkowo skrawki masła.

  2. Łososia zawijać w papiloty tak żeby w środku mogło krążyć powietrze, ryba będzie wilgotniejsza. Piec 20 min. w 180stopniach.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (3)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

kstr54 06 grudnia 2014 Zdjecie nie do tego opisu!, ale rybka napewno smaczna

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

polkangaroo 29 stycznia 2011 Szkoda że tak mało ryb trafia na smakera :( Twoja ryba jest wspaniała!

1 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń