Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Łosoś z pastą migdałowo-koperkową"
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 248
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 181
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 248
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 181
Składniki
Przygotuj marynatę i polej nią łososia. Umieść rybę na srebrnej folii, skrop cytryną i rozłóż na niej koperek. Zwiń sreberko w paczuszkę. Wstaw do piekarnika rozgrzanego do 200°C i piecz około 15 minut.
W tym czasie zblenduj koperek z migdałami, oliwą, solą i pieprzem.
Tak przygotowaną pastą posmaruj upieczonego łososia.
Danie podawaj na przykład z ryżem jaśminowym.Źródło: Kurier TV