Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zawsze się darzy. Tak mówi moja ciocia. I to prawda. Zawsze się udaje.
Odsłon: 1496
Pyszna babka na świąteczny stół
Odsłon: 2390
Pyszne i lekko wilgotne babeczki o smaku oreo.
Odsłon: 699
Pyszne babeczki do koszyczka lub wielkanocny stół,
Odsłon: 312
Smakowite kotlety zrobione z makaronu pokrojonego w kostkę fileta drobiowego,...
Odsłon: 72
Zawsze się darzy. Tak mówi moja ciocia. I to prawda. Zawsze się udaje.
Odsłon: 1496
Pyszna babka na świąteczny stół
Odsłon: 2390
Pyszne i lekko wilgotne babeczki o smaku oreo.
Odsłon: 699
Pyszne babeczki do koszyczka lub wielkanocny stół,
Odsłon: 312
Smakowite kotlety zrobione z makaronu pokrojonego w kostkę fileta drobiowego,...
Odsłon: 72
Składniki
Mieszamy jajka z miodem i cukrem trzepaczką przez 6 minut. Nie należy mieszać zbyt energicznie! Mąkę przesiać z proszkiem do masy jajecznej. Delikatnie wymieszać. Dodać masło i sól, dokładnie wymieszać. Przykryć folią i wstawić do lodówki na godzinę. Piekarnik rozgrzać do temperatury 240 stopni
Piec przez minutę, a następnie zmniejszyć temperaturę do 200 stopni i piec przez 4 minuty. Ponownie zmniejszyć temperaturę do 180 stopni i piec jeszcze przez 5 minut Magdalenki po upieczeniu powinny mieć chrupką skorupkę a w środku mięciutkie