Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla tych ,którzy lubią azjatyckie smaki szybkie danie na awaryjne sytuacje
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 496
Domowy kompot z rabarbaru - jak u babci. Prosty i sprawdzony przepis na kompo...
Odsłon: 77
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 157
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 496
Domowy kompot z rabarbaru - jak u babci. Prosty i sprawdzony przepis na kompo...
Odsłon: 77
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 157
Składniki
Mięso kroimy w mniejsze kawałki i podsmażamy na małej ilości tłuszczu na koniec dodając troszkę sosu sojowego .Przesypujemy do większego garnka.W tej samej patelni podsmażamy marchewkę ,czosnek i kiełki.Dodajemy do mięsa.Kolejno podsmażamy cebulkę i pokrojone w paski boczniaki i dodajemy do reszty składników .Całość przyprawiamy jeszcze sosem sojowym ,solą ,pieprzem ...według uznania .
Makaron gotujemy według przepisu na opakowaniu.Gotowy możemy podsmażyć jeszcze na patelni z odrobiną tłuszczu ,wtedy nie będzie się sklejał.Podajemy na ciepło z przygotowaną wcześniej mieszanką warzyw i mięsa. .