Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ekspresowe wręcz danie, idealne dla moich dzieci. Po niewielkiej porcji "na spróbowanie", zgodnie poprosiły o dokładkę.
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 161
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 69
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1129
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 161
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 69
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1129
Składniki
Makaron ugotować wg przepisu na opakowaniu.
W międzyczasie obrać cebulę i czosnek, drobno posiekać lub przecisnąć przez praskę. Masło podgrzać na patelni, podsmażyć na nim cebulę i czosnek. Dodać wywar i śmietanę. Serek topiony pokroić i razem z żółtym serem dodać do sosu śmietanowego. Wymieszać, aż wszystko się połączy.
Łyżkę wazową (50ml) wody z garnka z makaronem dodać do sosu. Makaron odcedzić i wymieszać z sosem. Przyprawić solą, pieprzem i papryką. Smacznego :)