Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Makaron z pieczarkami"
Tym razem jedna z moich ulubionych zup: pomidorowa z ziemniakami, której nie...
Odsłon: 131
Bardzo soczysta, smaczna, rozpływająca się w ustach pieczeń na niedzielny lub...
Odsłon: 194
Bardzo smaczne, łatwe i sycące danie. Odkąd zrobiłam ją pierwszy raz, często...
Odsłon: 312
Tym razem jedna z moich ulubionych zup: pomidorowa z ziemniakami, której nie...
Odsłon: 131
Bardzo soczysta, smaczna, rozpływająca się w ustach pieczeń na niedzielny lub...
Odsłon: 194
Bardzo smaczne, łatwe i sycące danie. Odkąd zrobiłam ją pierwszy raz, często...
Odsłon: 312
Składniki
Boczek pokrój w paseczki, a cebulę w kostkę. Przyrumień wszystko na patelni. Pieczarki pokrój w plasterki.
Dodaj je do boczku i cebuli. Kiedy wyparuje nadmiar płynu, wlej śmietankę i dopraw.
Makaron ugotuj na półtwardo. Dodaj go na patelnię i dokładnie wymieszaj. Posyp posiekaną natką.Źródło: Takie jest życie