Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 144
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 41
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 144
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 41
Składniki
pierś smażymy z przyprawami do miękkości
dodajemy warzywa i doprawiamy do smaku gdy jest za mało tłuszczu dodajemy masełko i dusimy do miękkości
makaron gotujemy jak na opakowaniu podane odcedzamy i przelewamy zimna wodą odsączamy następnie makaron mieszamy z warzywami i chwilkę dusimy SMACZNEGO najlepiej smakuje na ciepło.