Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 139
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 39
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 139
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 39
Składniki
masłu utrze z cukrem dodawać po 1 żółtko następnie miód i resztę składników na koniec ubita piane z białek podzielić na 2 blaszki
masa budy smietankowy gotowy na 1/2 l mleka dołożyć ze 2 żółtka i 2 łyżki maki pszennej 25 dkg masła cukier waniliowy 3/4 szklanki cukru cukier otrzeć z masłem i cukrem waniliowym następnie dodawać budyń
placek polowa masy biszkopty galaretka miedzy biszkoptami masa placek